Forsøgets titel:TestisCAB

Tilbage til søgeresultat

Kræftsygdom Testikelkræft
Forklaring Dette forsøg henvender sig til patienter med testikelkræft, som har spredt sig, og hvor standardbehandlingerne med kemoterapi ikke længere virker. I forsøget afprøver man et kemostof, der ikke er godkendt til testikelkræft.
Baggrund for forsøgsbehandlingen

Behandlingsmulighederne for patienter med testikelkræft som ikke reagerer tilfredsstillende på standardbehandling er få.

Lægerne ønsker derfor at afprøve andre kemostoffer for at undersøge, om disse er effektive.

I dette forsøg undersøger man, om kemostoffet cabazitaxel (Jevtana®) effektivt kan behandle testikelkræft, som har spredt sig, når standardbehandlingerne er udtømte.

Sådan foregår behandlingen

Du får Cabazitaxel gives som drop i armen hver 3. uge.

Bivirkninger ved behandlingen

Du kan læse på minmedicin.dk om kemostoffets bivirkninger:


Det skal understreges, at de omtalte bivirkninger er mulige bivirkninger. Man får altså ikke nødvendigvis dem alle, og de fleste af dem kan lægerne forebygge og lindre.


De fleste bivirkninger er midlertidige og holder op i løbet af nogle uger eller måneder efter behandlingen. Inden forsøgsbehandlingen taler lægerne med dig om de mulige bivirkninger.

Her kan du få behandlingen
  • Rigshospitalet (Lukket)

Hvis du er interesseret i behandlingen, så tal med lægen på dit sygehus. Lægen kan undersøge, om behandlingen kan være en mulighed for dig.

Forsøgets id-numre

EudraCT nr.: 2012-004418-32


ClinicalTrials.gov nr.: NCT02478502

Denne side er sidst opdateret: 2021-04-01

Lægefaglig beskrivelse af forsøget

Resume for fagpersoner

 

Tilbage til søgeresultat