Forsøgets titel:Systematisk behovs- og risikoscreening

Tilbage til søgeresultat

Kræftsygdom Analkræft, Behandling på tværs af kræftsygdomme, Binyrebarkkræft, Blærekræft, Bløddelssarkomer, Brystkræft - kvinder, Bugspytkirtelkræft, Endetarmskræft, Galdeblære- og galdegangskræft, GIST: Sarkom i mave-tarmkanalen, Hjernetumor, Hoved-halskræft, Knoglesarkomer, Knoglesarkomer - Ewings sarkom, Leverkræft, Livmoderhalskræft, Livmoderkræft, Lungekræft, Lungekræft, ikke småcellet, Lungekræft, småcellet, Mavesækskræft, Prostatakræft, Spiserørskræft, Tyktarmskræft
Forklaring Dette forskningsprojekt henvender sig til pårørende til en alvorligt syg. I projektet søger man viden om, hvordan man kan forbedre den støtte, der tilbydes pårørende i tiden under og efter et sygdomsforløb.
Sådan foregår behandlingen

Hvis du vælger at deltage i projektet, vil vi sende dig et spørgeskema tre gange i alt.

Du vil få tilsendt det første skema kort tid efter, du er kommet i kontakt med Enhed for Lindrende Behandling, AUH eller din pårørende har fået ophold på Gudenå Hospice.

Det andet og tredje spørgeskema vil blive tilsendt til dig to og seks måneder efter, du har mistet.

Det er en mulighed, at flere pårørende i samme familie kan deltage i projektet.

Den viden, som man i projektet finder frem til, vil udelukkende offentliggøres som statistik, hvor udsagn fra den enkelte deltager ikke vil fremgå. Alle med tilknytning til projektet er omfattet af tavshedspligt.

Her kan du få behandlingen
  • Aarhus Universitetshospital

Hvis du er interesseret i behandlingen, så tal med lægen på dit sygehus. Lægen kan undersøge, om behandlingen kan være en mulighed for dig.

Denne side er sidst opdateret: 2021-04-01

Lægefaglig beskrivelse af forsøget

Resume for fagpersoner

 

Tilbage til søgeresultat